iTunes 11.4 voor OS X 10.6

Systeemvereisten:

• OS X versie 10.6 of hoger.

• 400 MB beschikbare schijfruimte.

• Beschikbaarheid van iTunes in de cloud, iTunes Match en iTunes Radio kan per land verschillen.

• Voor iTunes Radio is OS X 10.7 of hoger vereist.

• Voor iTunes Extras is OS X 10.9.3 of hoger vereist.

Bestandsgrootte: OS X (242,4 MB)

Download

iTunes 11.4 ondersteunt de mogelijkheid om uw favoriete muziek, films en meer te synchroniseren naar apparaten met iOS 8.

Ga voor informatie over de beveiligingsaspecten van deze update naar deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: