Download icon

OS X Mavericks-uppdatering 10.9.5

Uppdateringen OS X Mavericks 10.9.5 rekommenderas för alla användare av Mavericks. Den innehåller förbättringar för din Macs stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Detaljer:

• Förbättrar tillförlitligheten för VPN-anslutningar som använder USB-smartkort för autentisering.
  • Förbättrar tillförlitligheten för åtkomst av filer på en SMB-server.
  • Innehåller Safari 7.0.6.

Mer information om den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT6400?viewlocale=sv_SE.

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Filstorlek: 275,5 MB

Systemkrav Språk som stöds