Download icon

Kombinerad OS X Mavericks-uppdatering 10.9.4

OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen rekommenderas för alla som använder Mavericks. Den förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten för din Mac.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som förhindrade en del Mac-datorer från att automatiskt ansluta till kända Wi-Fi-nätverk
  • Förbättrar tillförlitligheten vid väckning från vila
  • Innehåller Safari 7.0.5

Mer information om den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT6281?viewlocale=sv_SE

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

Filstorlek: 958,2 MB

Systemkrav Språk som stöds