Download icon

OS X Mavericks-uppdatering 10.9.3

Uppdateringen OS X Mavericks 10.9.3 rekommenderas för alla användare av Mavericks. Den innehåller förbättringar för din Macs stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Uppdateringen innehåller följande:

• Förbättrar stöd för 4K-visning på Mac Pro (sent 2013) och MacBook Pro med 15-tums Retina-skärm (sent 2013).
  • Lägger till möjligheten att synkronisera kontakter och kalendrar mellan en Mac och en USB-ansluten iOS-enhet.
  • Förbättrar tillförlitligheten för VPN-anslutningar som använder IPsec.
  • Innehåller Safari 7.0.3.

Mer information om den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT6228?viewlocale=sv_SE

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

Filstorlek: 461,7 MB

Systemkrav Språk som stöds