Download icon

Stödprogramvaran Boot Camp 5.1.5621

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
Denna hämtning innehåller stödprogramvara för Windows (Windows-drivrutiner) som du måste ha för att kunna köra 64-bitars versioner av Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1 på en Mac-dator.

Mer information om vilka operativsystem som stöds på olika Mac-system finns här: http://support.apple.com/kb/HT5634?viewlocale=sv_SE

• Den hämtningsbara filen är en ZIP-fil. Om den inte packas upp automatiskt packar du upp den genom att dubbelklicka.
• Dubbelklicka på Boot Camp 5-mappen.
• Kopiera hela innehållet i ZIP-filen till roten på ett USB-minne eller en hårddisk som är formaterad med filsystemet FAT
• När du kör Windows letar du reda på mappen Boot Camp på USB-enheten som du skapade i steg 3 och dubbelklickar så att den öppnas.
• Dubbelklicka på setup för att starta installationen av Boot Camp.
• När du uppmanas att tillåta ändringar klickar du på Ja och följer anvisningarna på skärmen.
• Installationen kan ta några minuter. Avbryt inte installationsprocessen. När installationen är klar klickar du på Slutför i dialogrutan som visas.
• En dialogruta för omstart av systemet visas.  Klicka på Ja för att slutföra installationen.

Om du vill få mer information om Boot Camp klickar du här: www.apple.com/se/support/bootcamp

Obs! Om du använder en av Mac-datorerna nedan bör du hämta Boot Camp 5.1.5640 istället.

• MacBook Air (11 tum, mitten 2013)
  • MacBook Air (13 tum, mitten 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 13 tum, sent 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 15 tum, sent 2013)
  • iMac (21,5 tum, sent 2013)
  • iMac (27 tum, sent 2013)

Filstorlek: 924.9 MB

Systemkrav Språk som stöds