Download icon

Boot Camp-ondersteuningssoftware 5.1.5621

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Deze download bevat de Windows-ondersteuningssoftware (Windows-besturingsbestanden) die u nodig hebt voor de ondersteuning van 64-bits versies van Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 op een Mac.

Voor meer informatie over welke besturingssystemen worden ondersteund op verscheidene Macs klikt u op http://support.apple.com/kb/HT5634?viewlocale=nl_NL

• Het downloadbestand is een ZIP-bestand. Dubbelklik erop om het te decomprimeren  als het niet automatisch wordt gedecomprimeerd.
• Dubbelklik op de map Boot Camp5.
• Kopieer de volledige inhoud van het ZIP-bestand naar de hoofdmap van een USB-stick of harde schijf die is geformatteerd in het FAT-bestandssysteem
• Als u Windows uitvoert, zoekt u de map Boot Camp op de USB-media die u in stap 3 hebt aangemaakt en dubbelklikt u erop om deze te openen.
• Dubbelklik op 'Configuratie' om de installatie van de Boot Camp-ondersteuningssoftware te starten.
• Wanneer u wordt gevraagd de wijzigingen toe te staan, klikt u op 'Ja' en volgt u de instructies op het scherm.
• De installatie kan enkele minuten duren. Onderbreek het installatieproces niet. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op 'Voltooi' in het geopende dialoogvenster.
• Een dialoogvenster verschijnt om het systeem te herstarten.  Klik op 'Ja' om de installatie te voltooien.

Voor meer informatie over Boot Camp klikt u op www.apple.com/nl/support/bootcamp

Opmerking: als u één van de Macs in de onderstaande lijst gebruikt, moet u  Boot Camp-ondersteuningssoftware 5.1.5640 downloaden.

• MacBook Air (11-inch, medio 2013)
  • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 13-inch, eind 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, eind 2013)
  • iMac (21,5-inch, eind 2013)
  • iMac (27-inch, eind 2013)

Bestandsgrootte: 924,9 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen