Informatie over de Firmware-update 7.7.7 voor AirPort-basisstations

Systeemvereisten: AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Over de Firmware-update 7.7.7 voor AirPort-basisstations

Firmware-update 7.7.7 is aanbevolen voor alle AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac. Deze update verbetert de stabiliteit en prestaties van uw basisstation.

Deze update doet het volgende:

• Lost een probleem op dat communicatie tussen clients in hetzelfde netwerk in de weg kan zitten

• Verbetert de prestaties met een uitgebreid gastennetwerk

• Handelt potentiële naamconflicten met Bonjour Sleep Proxy op

Voor gedetailleerde informatie over firmware-updates voor een AirPort-basisstation, inclusief instructies voor de installatie van de update, bezoekt u http://support.apple.com/nl-nl/HT1218

Voor meer informatie over het gebruik van AirPort-producten gaat u naar de pagina voor productosupport: http://www.apple.com/nl/support/airport

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: