Softwareopdatering til MacBook Air (medio 2013) 1.0

Systemkrav:

OS X 10.8.4 build version 12E3067

Arkivstørrelse: 3,35 MB

Hent

Opdateringen løser et problem, der i sjældne tilfælde kan medføre tilbagevendende forbindelsesfejl for den trådløse forbindelse, et problem med Adobe Photoshop der kan medføre, at skærmen flimrer fra tid til anden samt et problem der kan medføre, at lydstyrken varierer under afspilning af video.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어