Download icon

Download - AirPort-configuratieprogramma 6.3.1 voor Mac

Gebruik AirPort-configuratieprogramma om uw 802.11n- en 802.11ac-AirPort-basisstations, waaronder de AirPort Express, AirPort Extreme en AirPort Time Capsule, te configureren en beheren. AirPort-configuratieprogramma 1.3.1 verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat AirPort-basisstations niet in AirPort-configuratieprogramma worden weergegeven.

Voor de meest recente informatie over AirPort-software klikt u in Systeemvoorkeuren op 'Software-update' of gaat u naar de volgende Apple ondersteuningswebsite voor downloads: http://support.apple.com/nl_NL/downloads/.

Meer informatie over Apple Wi-Fi vindt u op: http://www.apple.com/nl/wifi/.

Voor meer informatie over het gebruik van AirPort-producten gaat u naar de productondersteuningspagina op: http://www.apple.com/nl/support/airport/.

Bestandsgrootte: 21,44 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen