Download icon

Last ned - AirPort-verktøy 6.3.1 for Mac

Bruk AirPort-verktøy til å konfigurere og administrere AirPort-basestasjoner med 802.11n og 802.11ac, inkludert AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. AirPort-verktøy 6.3.1 løser et problem som kan føre til at AirPort-basestasjoner ikke vises i AirPort-verktøy.

Du finner oppdatert informasjon om AirPort-programvare i Programvareoppdatering i Systemvalg eller på nettsiden for nedlastinger fra Apple-kundestøtte: http://support.apple.com/no_NO/downloads/.

Finn ut mer om Apple Wi-Fi på: http://www.apple.com/no/wifi/.

Du finner mer informasjon om bruk av AirPort-produkter på kundestøttesiden på: http://www.apple.com/no/support/airport/.

Filstørrelse: 21,44 MB

Systemkrav Støttede språk