Over MacBook Pro-SMC-firmware-update 1.8

Systeemvereisten:

• OS X 10.6.8

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.2

Bestandsgrootte: 703 KB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor MacBook Pro (modellen uit medio 2012).

Deze update verhelpt zeldzame problemen waarbij de batterij onverwachts stopt met functioneren of het systeem blijft hangen wanneer de batterijlading minder is dan één procent.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: