Download icon

Hämta iTunes 12.1.3 för Windows (64-bitar)

Om iTunes

iTunes är det enklaste verktyget för att lyssna på din favoritmusik, filmer, TV-program med mera på en PC.

I iTunes ingår iTunes Store, där du kan handla allt du behöver i underhållningsväg. Dina köp sparas i iCloud och är tillgänglig på dina enheter utan extra kostnad.

Nyheter i iTunes

Med den här uppdateringen kan du synkronisera iPhone*, iPad* och iPod touch med iOS 9.x och tidigare på datorer med Windows XP och Windows Vista.

*iPhone SE och iPad Pro (9,7 tum) stöds inte på Windows XP eller Windows Vista.

File Size: 122,4 MB

System Requirements Supported Languages