Talen
Download icon

iTunes 12.1

MAC

Deze update biedt een nieuw iTunes-widget voor berichtencentrum in OS X Yosemite. Terwijl u naar de iTunes Radio luistert, kunt u in berichtencentrum zien wat wordt afgespeeld, vooruitspoelen en zelfs nummers aanschaffen. Deze update verbetert ook de prestaties bij het synchroniseren met een iPhone, iPad of iPod touch.

WINDOWS

iTunes is nu een 64-bits-programma op 64-bits-edities van Windows 8, 7 en Vista. Deze update bevat ook oplossingen voor problemen en verbetert de prestaties bij het synchroniseren met een iPhone, iPad of iPod

Raadpleeg http://support.apple.com/kb/HT6546?viewlocale=nl_NL voor meer informatie

Bestandsgrootte: OS X (216,6 MB) Windows (108,8 MB) Windows64 (152,4 MB)

Systeemvereisten