Talen
Download icon

iTunes 12.1.2

MAC

Deze update verbetert de ondersteuning voor het synchroniseren van foto's naar uw iPhone, iPad en iPod touch vanuit het nieuwe programma Foto's voor OS X. Daarnaast voegt deze update diverse verfijningen toe aan het infovenster en verbetert deze update de algehele stabiliteit.

WINDOWS

Daarnaast voegt deze update diverse verfijningen toe aan het infovenster en verbetert deze update de algehele stabiliteit.

Bestandsgrootte: OS X (215,4 MB) Windows (108,8 MB) Windows64 (152,4 MB)

Systeemvereisten