Download icon

Download - iTunes 12.1.3 voor Windows (32-bits)

Over iTunes

iTunes is de eenvoudigste manier om op uw pc van uw favoriete muziek, films, televisieprogramma’s en meer te genieten.

iTunes omvat de iTunes Store, waar u alles kunt aanschaffen wat u nodig hebt om zich te vermaken. Uw aankopen worden opgeslagen in iCloud en zijn zonder extra kosten beschikbaar op uw apparaten.

Het nieuwe iTunes

Dankzij deze update kunt u uw iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9 sychroniseren met pc’s met Windows XP en Windows Vista.

Bestandsgrootte: 108,8 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen