Download icon

iTunes 12.1.3 voor Windows (32-bits) downloaden

Over iTunes

iTunes is de eenvoudigste manier om op uw pc van uw favoriete muziek, films, televisieprogramma’s en meer te genieten.

iTunes omvat de iTunes Store, waar u alles kunt aanschaffen wat u nodig hebt om u te vermaken. Uw aankopen worden opgeslagen in iCloud en zijn zonder extra kosten beschikbaar op uw apparaten.

Het nieuwe iTunes

Dankzij deze update kunt u uw iPhone*, iPad* of iPod touch* met iOS 9.x synchroniseren met pc’s met Windows XP en Windows Vista.

*iPhone SE en iPad Pro (9,7-inch) worden niet ondersteund op Windows XP of Windows Vista.

Bestandsgrootte: 108,8 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen