iTunes 10.6.3

Systeemvereisten:

Macintosh Software

• Mac OS X version 10.5.8

• Safari 4.0.3 or later

• 200MB of available disk space

• iTunes in the Cloud and iTunes Match availability may vary by country.

Macintosh Hardware

• Mac computer with an Intel, PowerPC G5 or G4 processor and 512MB of RAM

Bestandsgrootte: 170,27 MB

Download

iTunes 10.6.3 ondersteunt OS X Mountain Lion en bevat oplossingen voor een aantal belangrijke problemen:

• Oplossing voor een probleem waarbij iTunes mogelijk niet meer reageert tijdens synchronisatie met een iPad (1e generatie) die een iBooks-lesboek bevat.

• Oplossing voor een probleem waarbij foto's die met een apparaat worden gesynchroniseerd in een onverwachte volgorde kunnen worden weergegeven.

• Oplossing voor een probleem waarbij afspeellijsten die op een apparaat zijn aangemaakt onverwacht door iTunes worden verwijderd.

• Oplossingen voor problemen waarbij apps op een apparaat onverwacht door iTunes kunnen worden verwijderd.

• Verbeteringen in de algehele werking en de betrouwbaarheid.

Ga voor informatie over de beveiligingsaspecten van deze update naar: support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어