Hämta - Java för OS X 2017-001

Filstorlek: 63,98 MB

Hämta

Java för macOS 2017-001 installerar äldre Java 6 runtime för macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.10 Yosemite, macOS 10.9 Mavericks, macOS 10.8 Mountain Lion och macOS 10.7 Lion.

Det här paketet är endast avsett för stöd för äldre programvara och installerar samma inaktuella version av Java 6 som medföljde utgåvorna 2015-001, 2014-001 och 2013-005. Avsluta alla Java-program innan du installerar uppdateringen.

Du måste avsluta alla Java-program innan du installerar den här uppdateringen.

Läs http://support.apple.com/kb/HT6133?viewlocale=sv_SE om du vill ha mer information om den här uppdateringen.

Läs http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE om du vill ha mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Håll din programvara uppdaterad. Om du behöver Java hämtar du den senaste versionen av Java för OS X direkt från Oracle på https://www.java.com

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어