Download icon

OS X Mountain Lion-uppdatering v10.8.1

Uppdateringen 10.8.1 rekommenderas för alla användare av OS X Mountain Lion och innehåller allmänna korrigeringar i operativsystemet med förbättringar inom stabilitet och kompatibilitet för din Mac. Den innehåller även följande buggfixar:

• Löser ett problem som kan göra att Flyttassistent oväntat avslutas.
  • Förbättrar kompatibilitet vid anslutning till en Microsoft Exchange-server i Mail.
  • Åtgärdar ett problem med ljuduppspelning på en Thunderbolt-skärm.
  • Löser ett problem som förhindrar att iMessage-meddelanden skickas.
  • Löser ett problem med anslutning till SMB-servrar som har långa namn.
  • Åtgärdar ett problem som kan göra att systemet slutar svara vid pinyin-inmatning.

För mer information om den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT5418?viewlocale=sv_SE.

File Size: 24,2 MB

System Requirements Supported Languages