Safari 5.1.10 voor Snow Leopard

Systeemvereisten: Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard

Bestandsgrootte: 48.40 MB

Download

Safari 5.1.10 voor OS X Snow Leopard bevat oplossingen voor beveiligingsproblemen en wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Snow Leopard.

Raadpleeg voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어