Safari 5.1.10 til OS X Snow Leopard

Systemkrav: Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard

Arkivstørrelse: 48,40 MB

Hent

Safari 5.1.10 til OS X Snow Leopard indeholder sikkerhedsrettelser og anbefales til alle brugere af Snow Leopard.

Der er flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어