Download Windows-migratie-assistent v2.0.5.0

Systeemvereisten:

macOS Sierra en hoger

Windows XP SP 3 en hoger

Bestandsgrootte: 5,4 MB

Download

Met deze software migreert u gegevens van een Windows-pc met Windows. De migratie-assistent wordt automatisch gestart nadat deze is geïnstalleerd.

Ga voor meer informatie naar https://support.apple.com/nl-nl/HT204087

Klik op deze link om Windows Migration Assistant v1.0.5.7 te downloaden. Hiermee zet u een Windows XP SP 3- of nieuwer systeem over naar een Mac met OS X 10.7 tot en met OS X 10.11.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: