Last ned - AirPort-verktøy 5.6.1 for Windows

Systemkrav:

• Windows 7

Filstørrelse: 10,31 MB

Last ned

I AirPort Utility 5.6.1 kan du konfigurere og administrere nye AirPort Express, som også har støtte for to bånd samtidig på 802.11n.

Du finner oppdatert informasjon om AirPort-programvare på Apple-nettsiden Apple Support-nedlastinger

Finn ut mer om Apple Wi-Fi på http://www.apple.com/no/wifi/

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어