Download icon

AirPort-configuratieprogramma 5.6.1 voor Mac

Met AirPort-configuratieprogramma 5.6.1 kunt u de nieuwe AirPort Express met simultaneous dual-band 802.11n configureren en beheren.

Voor de meest recente informatie over de AirPort-software kiest u 'Systeemvoorkeuren' uit het Apple-menu en klikt u op 'Software-update' of kijkt u op de volgende website van Apple: Apple Supportdownloads

Meer informatie over Apple Wi-Fi vindt u op: http://www.apple.com/nl/wifi/

Bestandsgrootte: 10,15 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen