Download icon

Java for Mac OS X 10.6 oppdatering 8

Denne Java-sikkerhetsoppdateringen fjerner de vanligste variantene av den skadelige programvaren Flashback. Hvis du ikke bruker Java-appleter, anbefaler vi at du deaktiverer Java-nettprogramtillegget i nettleseren.

Oppdateringen anbefales for alle Mac-brukere som har installert Java.

Hvis du vil vite mer om hvordan du deaktiverer Java i nettleseren, kan du gå til: http://support.apple.com/kb/HT5241?viewlocale=no_NO

Du finner detaljer om denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT5243?viewlocale=no_NO

Filstørrelse: 80,2 MB

Støttede språk