Download icon

Mac mini-EFI-firmware-updater 1.6

Deze update verhelpt diverse problemen waarmee de stabiliteit van de Mac mini (midden 2011) wordt verbeterd en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

De update verbetert de betrouwbaarheid van het opstarten vanaf het netwerk, verhelpt een probleem dat HDCP-identiteitscontrole kan verhinderen na opnieuw opstarten en verhelpt een probleem met de selectie van een opstartapparaat wanneer een USB-opslagapparaat wordt losgekoppeld terwijl de computer niet is uitgeschakeld.

File Size: 4,08 MB

System Requirements Supported Languages