Download icon

AirPort-verktyg 5.6 för Mac OS X Lion

Om AirPort-verktyg 5.6 för Mac OS X Lion

• Löser ett problem med användning av nätverkslösenord som sparats i Nyckelring.
  • Fungerar med basstationerna AirPort Express 802.11g och AirPort Extreme 802.11g

Mer information om att använda AirPort Extreme eller AirPort Express med ditt Internet-konto får du genom att kontakta Internetleverantören eller gå till AppleCare kunskapsdatabas på: http://www.apple.com/se/support

Ytterligare information:Så här ställer du in och konfigurerar en 802.11g AirPort Extreme-basstation eller AirPort Express i OS X Lion

File Size: 13,10 MB

System Requirements Supported Languages