Boot Camp-besturingsbestanden Update 3.2 voor Windows 64 bit

Systeemvereisten:

• XP

• Vista64bit - SP2

• Win7-64bit

• Boot Camp 3.1

Bestandsgrootte: 121,25 MB

Download

Met deze update wordt ondersteuning toegevoegd voor de ATI-Radeon HD 5870-videokaart, de Apple USB Ethernet-adapter en de MacBook Air SuperDrive. Daarnaast verhelpt deze update een aantal belangrijke problemen. Deze update wordt sterk aanbevolen voor alle gebruikers van Boot Camp 3.1.

Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: