Hent - iDVD 7.1.2

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.7 eller en nyere version

Arkivstørrelse: 36,12 MB

Hent

Denne opdatering forbedrer den generelle stabilitet, og løser et antal mindre problemer, inklusive:

• Forbedrer stabiliteten af importerede iPhoto '11-lysbilledeshow.

• Løser et problem, der kan forårsage, at der ikke oprettes ny forbindelse til arkiver, der flyttes

• Løser et problem, der kan forårsage, at iDVD bruger al tilgængelig CPU-kapacitet til at søge efter manglende arkiver.

Opdateringen anbefales til alle brugere af iDVD 7.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어