Hämta - Mac OS X v10.6.8-uppdatering v1.1

Systemkrav: Mac OS X 10.6.7

Filstorlek: 453,55 MB

Hämta

Uppdateringen 10.6.8 rekommenderas för alla användare av Mac OS X Snow Leopard. Den innehåller allmänna korrigeringar i operativsystemet med förbättringar inom stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac, bland annat buggfixar som:

• Förbättrar Mac App Store och förbereder din Mac för uppgradering till Mac OS X Lion.

• Löser ett problem som kan göra att Förhandsvisning oväntat avslutas

• Förbättrar stöd för IPv6

• Förbättrar VPN-anslutningars tillförlitlighet

• Identifierar och tar bort kända varianter av Mac Defender

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어