Lataa - Mac OS X v10.6.8 -päivitys v1.1

Järjestelmävaatimukset: Mac OS X 10.6.7

Tiedoston koko: 453,55 Mt

Lataa

10.6.8-päivitystä suositellaan kaikille Mac OS X Snow Leopard -käyttäjille. Se sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja turvallisuutta, mukaan lukien:

• Valmistelee Mac-tietokoneesi Mac OS X Lion -päivitystä varten parantamalla Mac App Storea

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Esikatselu saattoi lopettaa odottamattomasti

• Parantaa IPv6-tukea

• Parantaa VPN-luotettavuutta

• Tunnistaa ja poistaa Mac Defenderin tunnettuja muunnoksia

Tietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어