Download icon

Kombinerad Mac OS X v10.6.8-uppdatering v1.1

Uppdateringen 10.6.8 rekommenderas för alla användare av Mac OS X Snow Leopard. Den innehåller allmänna korrigeringar i operativsystemet med förbättringar inom stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac, bland annat buggfixar som:

• Förbättrar Mac App Store och förbereder din Mac för uppgradering till Mac OS X Lion.
  • Löser ett problem som kan göra att Förhandsvisning oväntat avslutas
  • Förbättrar stöd för IPv6
  • Förbättrar VPN-anslutningars tillförlitlighet
  • Identifierar och tar bort kända varianter av Mac Defender

För mer information om den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT4561?viewlocale=sv_SE.

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

File Size: 1,09 GB

System Requirements Supported Languages