Mac OS X 10.6.7-update 1.0 voor de iMac (begin 2011)

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.7

Bestandsgrootte: 382,56 MB

Download

De Mac OS X 10.6.7-update voor de iMac wordt aanbevolen voor alle iMac-computers uit begin 2011. Deze update bevat algemene verbeteringen in het besturingssysteem Mac OS X Snow Leopard die de stabiliteit, de compatibiliteit, de prestaties en de beveiliging van uw Mac vergroten, waaronder de volgende:

• Verbeterde betrouwbaarheid van Terug naar mijn Mac

• Oplossing voor een probleem met het overzetten van bestanden naar bepaalde SMB-servers

• Oplossingen voor diverse kleine problemen met de Mac App Store

• Oplossingen voor kleine problemen met de werking van FaceTime

• Oplossingen voor problemen met de grafische stabiliteit en 3D-prestaties

• Verbeterde compatibiliteit met externe beeldschermen

• Verbeterde ondersteuning voor Thunderbolt-apparaten

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어