Download icon

Mac OS X 10.6:n Java-päivitys 6

Mac OS X 10.6:n Java-päivitys 6 parantaa yhteensopivuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta päivittämällä Java SE 6:n versioon 1.6.0_29.

Lopeta kaikki verkkoselaimet ja Java-ohjelmat ennen tämän päivityksen asentamista.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT4884?viewlocale=fi_FI.

Tietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä löytyy osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tiedoston koko: 75,45 Mt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet