Download icon

iMovie 9.0.1

Deze update verbetert de stabiliteit en verhelpt een aantal kleine problemen, waaronder:

• Oplossing voor een probleem waarbij stabilisatie niet goed werd toegepast op bepaalde videofragmenten afkomstig van de iPhone en iPod touch.
  • Oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat sommige geldige Facebook-wachtwoorden met niet-alfanumerieke tekens niet konden worden gebruikt.
  • Verbeterde compatibiliteit met bepaalde camera\'s waarmee materiaal in verschillende structuren kan worden gemaakt.
  • Verbeterde prestaties bij het bladeren door de projectbibliotheek.

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van iMovie 9.0.

File Size: 27,52 MB

System Requirements Supported Languages