Download icon

iPhoto 9.1

Met deze update worden diverse nieuwe drukwerkopties aan iPhoto '11 toegevoegd. Ook wordt met deze update de algehele stabiliteit verbeterd en worden enkele andere kleine problemen verholpen.

• Het is nu mogelijk om in iPhoto kalenders aan te maken en te bestellen.
  • Er zijn nu extra thema's voor kerstkaarten in hoogdruk beschikbaar.
  • Er is een probleem opgelost dat ertoe leidde dat van MobileMe of Flickr gedownloade video's niet goed in iPhoto-gebeurtenissen werden geïmporteerd.

De update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van iPhoto '11.

File Size: 177,33 MB

System Requirements Supported Languages