Mac Pro EFI-firmware-päivitys 1.5

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.6.4

Tiedoston koko: 1,96 Mt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille Mac Pro (puoliväli 2010) -malleille ja se ratkaisee seuraavat ongelmat:

• Ratkaisee ongelman, joka esti firmwaren salasanakehotteen näyttämisen.

• Ratkaisee ongelman, joka esti BootPicker-käynnistysvalitsimen näyttämisen, jos Ethernet on liitetty verkkoon, jossa ei ole DHCP:tä.

Odota, että Mac Pro saa asennuksen suoritettua ja sammuu. Pidä käynnistyspainiketta painettuna, kunnes virtavalo välähtää tai kuulet pitkän äänen, ja vapauta käynnistyspainike. Näkyviin tulee harmaa näyttö, jossa on Apple-logo ja edistymispalkki, kun päivitystä suoritetaan. Kun päivitys on suoritettu, Mac Pro käynnistyy normaalisti.

Tärkeää: Tämä päivitys saattaa kestää hetken. Älä irrota tietokoneen virtajohtoa tai sammuta, käynnistä uudelleen tai käytä tietokonetta, kun päivitystä suoritetaan.

EFI- ja SMC-firmware-päivitykset Intel-pohjaisiin Mac-tietokoneisiin

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어