Softwareopdatering til MacBook Air (ultimo 2010) 1.0

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.4

Arkivstørrelse: 368 KB

Hent

Denne opdatering retter nogle grafikproblemer, inklusive:

• Et problem med, at systemet holder op med at svare under afspilning af en forfilm i iMovie.
  • Et problem med, at systemet holder op med at svare efter afbrydelse af vågeblus, når der er tilsluttet en ekstern skærm.

Opdateringen anbefales til brugere af alle bærbare MacBook Air-computere fremstillet ultimo 2010.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어