MacBook Pro SMC Firmware-uppdatering 1.4

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.4 eller senare

Filstorlek: 882 KB

Hämta

Den här uppdateringen av fast programvara åtgärdar ett problem med vissa modeller av MacBook och MacBook Pro från 2007-2008 som förhindrar att de laddas upp med nya strömadaptrar.

Datorns strömsladd måste vara ansluten till datorn och till ett fungerande eluttag, eller batteriet vara laddat till minst 25 %.

För mer information, se " http://support.apple.com/kb/TS3499?viewlocale=sv_SE".

När datorn startat om visas en grå skärm med ett statusfält som visar hur uppdateringen förlöper. Fläktarna i datorn körs med full hastighet under uppdateringen, men återgår till normal hastighet så fort uppdateringen är klar. Försök inte att använda eller stänga av datorn medan uppdateringen pågår.

Uppdateringsprogrammet installeras i mappen /Program/Verktygsprogram och öppnas automatiskt. Följ anvisningarna i uppdateringsprogrammet för att slutföra uppdateringen.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어