Download icon

Safari 4.1.3 voor Tiger

Deze update bevat verbeteringen op het gebied van bruikbaarheid, compatibiliteit, stabiliteit, toegankelijkheid en beveiliging, waaronder:

• Accuratere Top Hit-resultaten in het adresveld
  • Accuratere resultaten in Top Sites
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat materiaal dat door de Flash 10.1-plugin werd geleverd, overlapte met webpaginamateriaal
  • Verbeterde blokkering van pop-upvensters
  • Verbeterde stabiliteit bij het typen in zoek- en tekstinvoervelden op www.netflix.com en www.facebook.com
  • Verbeterde stabiliteit bij het gebruik van VoiceOver met Safari

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Bestandsgrootte: 29,46 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen