iMac (27-inch) EFI-firmware-updater 1.0

Systeemvereisten:

• Mac OS-versie 10.6.3 of hoger

Bestandsgrootte: 2,1 MB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle 27-inch iMacs met de quad-core Intel Core i5- of Core i7-processor.

Deze update verhelpt de volgende problemen:

• Een probleem waarbij de processor soms zwaar werd belast tijdens het afspelen van audio via de mini-uitvoerpoort voor de koptelefoon.

• Een probleem dat ertoe leidde dat de beeldschermverlichting niet werd ingeschakeld na het aanzetten van de iMac.

Nadat de computer opnieuw is opgestart, geeft een statusbalk op een grijs scherm de voortgang van de update aan. Laat uw iMac met rust en onderbreek de stroomtoevoer naar de computer niet tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어