Download icon

Mac OS X v10.6.3 -päivitys

10.6.3-päivitystä suositellaan kaikille Mac OS X Snow Leopard -käyttäjille. Päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja turvallisuutta ja sisältää ratkaisut seuraaviin ongelmiin:

• parantaa QuickTime X:n luotettavuutta ja yhteensopivuutta
  • ratkaisee OpenGL-pohjaisten ohjelmien yhteensopivuusongelmia
  • ratkaisee ongelman, joka sai viestien taustavärit näkymään väärin Mailissa
  • ratkaisee ongelman, joka esti tiedostojen, joiden nimissä on #- tai &-merkkejä, avaamisen Rosetta-ohjelmissa
  • ratkaisee ongelman, joka esti tiedostojen kopioimisen Windows-tiedostopalvelimille
  • parantaa Logic Pro 9:n ja Main Stage 2:n suorituskykyä 64-bittisessä tilassa
  • parantaa nukkumisen ja heräämisen luotettavuutta käytettäessä Bonjouria ja herää tarvittaessa -ominaisuutta
  • ratkaisee teräväpiirtosisältöön liittyvän väriongelman iMoviessa
  • parantaa tulostuksen luotettavuutta
  • ratkaisee ongelmia toistuvien tapahtumien kanssa iCalissa, kun ollaan yhteydessä Exchange-palvelimeen
  • parantaa muiden valmistajien USB-syöttölaitteiden luotettavuutta
  • korjaa kirkkaana palavia, jumissa olevia ja tummia pikseleitä, kun katsellaan iMacin (loppuvuosi 2009) sisäisen iSight-kameran videota

Yksityiskohtaisia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT4014?viewlocale=fi_FI.

Tietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tiedoston koko: 719,23 Mt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet