Download icon

Mac OS X v10.6.3 v1.1 - Gecombineerde update

De 10.6.3 v1.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mac OS X Snow Leopard en bevat algemene verbeteringen in het besturingssysteem die zorgen voor meer stabiliteit en een betere compatibiliteit en beveiliging van de Mac. De update biedt onder andere het volgende:

• Verbeterde betrouwbaarheid en compatibiliteit van QuickTime X
  • Oplossing voor compatibiliteitsproblemen met OpenGL-programma\'s
  • Oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat achtergrondkleuren van berichten niet goed werden weergegeven in Mail
  • Oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat bestanden met het teken # of & in de bestandsnaam niet konden worden geopend in Rosetta-programma\'s
  • Oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat bestanden niet naar een Windows-bestandsserver konden worden gekopieerd
  • Verbeterde prestaties bij het uitvoeren van Logic Pro 9 en Main Stage 2 in de 64-bits modus
  • Betrouwbaardere in- en uitschakeling van de sluimerstand bij gebruik van de Bonjour-voorziening voor uitschakelen van de sluimerstand op verzoek
  • Oplossing voor een probleem met de kleurenweergave in iMovie bij gebruik van HD-materiaal
  • Betrouwbaardere afdrukprestaties
  • Oplossing voor problemen met herhaalde activiteiten in iCal bij verbinding met een Exchange-server
  • Verbeterde betrouwbaarheid van USB-invoerapparaten van andere fabrikanten
  • Oplossing voor glimmende, vaste of donkere pixels bij het bekijken van video vanaf de ingebouwde iSight-camera van de iMac (eind 2009)

Uitgebreide informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT4014?viewlocale=nl_NL.

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

File Size: 785.29 MB

System Requirements Supported Languages