iWork: funzioni di sicurezza nell'aggiornamento di iWork 9.1

Scopri di più sulle funzioni di sicurezza nell'aggiornamento di iWork 9.1.

Aggiornamento di iWork 9.1

• Numbers

Available for: iWork 9.0 through 9.0.5

Impact: Opening a maliciously crafted Excel file may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution

Description: A buffer overflow existed in the handling of Excel files. Opening a maliciously crafted Excel file in Numbers may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution.

CVE-ID

CVE-2010-3785 : Apple

• Numbers

Available for: iWork 9.0 through 9.0.5.

Impact: Opening a maliciously crafted Excel file may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution.

Description: A memory corruption issue existed in the handling of Excel files. Opening a maliciously crafted Excel file in Numbers may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution.

CVE-ID

CVE-2010-3786 : Tobias Klein, working with VeriSign iDefense Labs

• Pages

Available for: iWork 9.0 through 9.0.5

Impact: Opening a maliciously crafted Microsoft Word document may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution.

Description: A memory corruption issue existed in the handling of Microsoft Word documents. Opening a maliciously crafted Microsoft Word document in Pages may lead to an unexpected application termination or arbitrary code execution.

CVE-ID

CVE-2011-1417 : Charlie Miller and Dion Blazakis working with TippingPoint's Zero Day Initiative

Le informazioni su prodotti non fabbricati da Apple, o su siti web indipendenti non controllati o testati da Apple, non implicano alcuna raccomandazione o approvazione. Apple non si assume alcuna responsabilità in merito alla scelta, alle prestazioni o all'utilizzo di prodotti o siti web di terze parti. Apple non esprime alcuna opinione in merito alla precisione o all'affidabilità dei siti web di terze parti. Per ulteriori informazioni contatta il fornitore.