שדרוג האלבומים המשותפים

למדו כיצד לשדרג אלבומים משותפים שיצרתם בגרסאות קודמות של התוכנה לחוויית השימוש החדשה והמשופרת ב'אלבומים משותפים'.

החל מגרסאות iOS 27, ‏iPadOS 27 ו-macOS 27, המאפיין 'אלבומים משותפים' מוסיף תמיכה בשיתוף ברזולוציה מלאה, במסננים חדשים, בתגובות באמוג'י ובדרכים חדשות להזמין אחרים לשתף פעולה באלבום. חברים ובני משפחה יוכלו להצטרף ולתרום תמונות משלהם באינטרנט, גם בלי חשבון Apple או מכשיר Apple.

לא כל התכונות זמינות בכל המדינות או האזורים.

כיצד לשדרג אלבום משותף

אלבומים משותפים חדשים שתיצרו ב-iOS 27, ב-iPadOS 27, ב-macOS 27 או ב-iCloud.com ישתמשו במאפיינים החדשים והמשופרים של 'אלבומים משותפים'. אלבומים משותפים שיצרתם בגרסאות קודמות של התוכנה יישארו כפי שהם, אבל תוכלו לשדרג אותם לחוויה החדשה. לאחר השדרוג, תמונות וסרטונים שישותפו יהיו ברזולוציה המקורית שלהם. תוכלו גם לאפשר למשתתפים לנהל את האלבום, להזמין אנשים נוספים באמצעות קישור, ועוד.

כשמשדרגים אלבום משותף, אפשר לפתוח אותו במכשירים עם iOS 27‏, iPadOS 27‏, macOS 27 ואילך. בנוסף, אפשר לפתוח אותו ב-iCloud.com מכל מכשיר.

משתתפים עם מכשירים שאינם פועלים בגרסת התוכנה העדכנית ביותר יצטרכו לעדכן את המכשירים שלהם או לצפות באלבום ב-iCloud.com.

לאחר שדרוג של אלבום משותף, תמונות וסרטונים קיימים באלבום לא ייספרו כחלק משטח האחסון שיש לכם ב-iCloud. פריטים חדשים שיתווספו לאלבום המשותף ייספרו כחלק משטח האחסון של בעלי האלבום.

ב-iPhone או ב-iPad

  1. ודאו שהמכשיר מעודכן לגרסה האחרונה של התוכנה.

  2. פתחו את היישום 'תמונות' והקישו על 'אוספים'.

  3. גללו מטה אל 'אלבומים משותפים' והקישו על 'אלבומים משותפים'.

  4. הקישו על האלבום המשותף שברצונכם לשדרג.

  5. הקישו על הכפתור 'עוד'.

  6. הקישו על 'שדרוג האלבום המשותף' ובצעו את ההוראות שמופיעות על המסך.

ב-Mac

  1. ודאו שה-Mac ‏מעודכן לגרסה האחרונה של macOS.

  2. פתחו את היישום 'תמונות'.

  3. במקטע 'שיתוף' בסרגל הצד, בחרו את האלבום המשותף שברצונכם לשדרג.

  4. לחצו על הכפתור 'ניהול האלבום המשותף' [אייקון].

  5. לחצו על 'שדרוג האלבום המשותף' ובצעו את ההוראות שמופיעות על המסך.

שחזור אלבום משותף

כשמשדרגים אלבומים משותפים, עותק של כל אחד מהם יופיע בהגדרות של 'אלבומים משותפים' למשך שישה חודשים. לאחר מכן, האלבום יימחק לצמיתות. אם תשחזרו את העותק של הגרסה הישנה יותר של האלבום המשותף אל ספריית התמונות, הוא יופיע לצד האלבום המשודרג ביישום 'תמונות' ויישאר שם, אלא אם תמחקו אותו. תוכלו לשלוח הזמנות מחדש לכל המשתתפים הקודמים ולהמשיך להוסיף תמונות וסרטונים.

ב-iPhone או ב-iPad

  1. עברו לאפליקציה 'הגדרות'. הקישו על שמכם.

  2. הקישו על iCloud ולאחר מכן הקישו על 'תמונות'.

  3. תחת 'שיתוף', הקישו על 'אלבומים משותפים'.

  4. הקישו על 'אלבומים משותפים ששמורים בארכיון'.

  5. הקישו על 'שחזור' ואז הקישו על 'שחזור' שוב כדי לאשר את הפעולה.

ב-Mac

  1. פתחו את היישום 'תמונות'.

  2. בתפריט 'תמונות' בשורת התפריטים, בחרו 'הגדרות'.

  3. לחצו על הכרטיסיה iCloud ואז לחצו על 'הצגת האלבומים המשותפים ששמורים בארכיון'.

  4. לחצו על 'שחזור' ואז לחצו על 'שחזור' שוב כדי לאשר את הפעולה.

פורסם בתאריך: