Apple Davetiye’de paylaşılan fotoğraf albümüne veya listeye öğe ekleme
Davet sahibi bir etkinlik yaratırken paylaşılan bir albüm veya liste ayarlayabilir. Apple Hesabı’nız varsa ve etkinliğe LCV yanıtını verdiyseniz kendi fotoğraflarınızı, videolarınızı ve parçalarınızı ekleyebilirsiniz.
Not: Paylaşılan listeye parça eklemek için bir Apple Music aboneliğinizin ve Apple Music profilinizin olması gerekir. iPhone Kullanma Kılavuzu’nda Apple Music’e abone olma ve Apple Music profili yaratma konusuna bakın.
Uygulamada paylaşılan albüme veya listeye öğe ekleme
iPhone’unuzda Apple Davetiye uygulamasına
gidin.
Bir etkinliğe dokunun.
Aşağıdakilerden herhangi birini yapın:
Fotoğraf ekleme: Fotoğraf Ekle’ye dokunun, fotoğraf arşivinizdeki bir fotoğrafı veya videoyu seçin, Ekle’ye dokunun, sonra Yayımla’ya dokunun.
İpucu: Fotoğrafları veya videoları daha kolay bulmak için en üstteki arama alanını kullanın ya da arşivinizi sıralamak veya filtrelemek için sol alt köşedeki
simgesine dokunun.
Müzik ekleme: Müzik Ekle’ye dokunun, eklenecek müzikleri arayın, sonra
simgesine dokunun.
iCloud.com’da paylaşılan albüme veya listeye öğe ekleme
icloud.com/invites sayfasına gidin, sonra Apple Hesabı’nıza giriş yapın (gerekiyorsa).
Bir etkinlik seçin.
Aşağıdakilerden herhangi birini yapın:
Fotoğraf ekleme: Fotoğraf Ekle’yi seçin,
simgesini seçin, sonra bir seçeneği seçin.
Müzik ekleme: Müzik Ekle’yi seçin, eklenecek müzikleri arayın, sonra
simgesini seçin.
Not: 13 yaşın altındaki çocuklar paylaşılan listeye öğe ekleyemez (yaş ülkeye veya bölgeye göre değişiklik gösterir). Özelliklerin tümü her ülkede veya bölgede kullanılamayabilir.
Apple Davetiye ve onunla yapabilecekleriniz hakkında daha fazla ayrıntı için Apple Davetiye’ye giriş konusuna bakın.