Apple Watchin huollon vastaukset

Lue lisätietoja Apple Watchin huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten saan Apple Watchini korjattua?

Jos sinulla on ongelmia Apple Watchisi kanssa, kokeile ensin käynnistää se uudelleen. Voit myös poistaa Apple Watchin laiteparin ja luoda sen sitten uudelleen.

Apple Watchin käynnistäminen uudelleen
Apple Watchin ja iPhonen laiteparin poistaminen
Lue Apple-tukiartikkeleita

Jos ongelma ei korjaannu näillä keinoilla, voit lähettää Apple Watchisi Applen korjauskeskukseen. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle ohjeet laitteesi toimittamiseen.Voit myös pyytää Applen valtuuttamaa huoltoliikettä lähettämään laitteen puolestasi.Kun noudat Apple Watchisi, saat tiedot siitä, miten se on huollettu.

Muista poistaa Apple Watchin laitepari ja aktivointilukitus, ennen kuin lähetät sen huoltoon. Kun lähetät Apple Watchisi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian. Jos sinulla on Apple Watch Edition, ota yhteyttä Appleen.

Tee tukipyyntö
Valmistele Apple Watch valmiiksi huoltoa varten

Aktivointilukituksen poistaminen
Apple Watchin ja iPhonen laiteparin poistaminen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi tuotteesi sarjanumero sekä Apple ID:si ja sen salasana.

Ota yhteyttä Appleen
Apple Watch -mallin tarkistaminen
Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon se maksaa?

Jos vika kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, huollon hinta riippuu ongelman tyypistä.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisten huoltojen hintoihin
Tarkista takuusi tila

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

Jopa 5 arkipäivää

Tuotteen toimittaminen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa huollon tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Applen rajoitettu takuu kattaa tuotteesi valmistusvikatilanteissa alkuperäisestä ostopäivästä lähtien. Takuuaika vaihtelee mallin mukaan. Alla olevasta kaaviosta näet Apple Watchisi takuuajan. Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Malli

Takuuaika

Apple Watch Sport

Yksi vuosi

Apple Watch

Yksi vuosi

Apple Watch Edition

Kaksi vuotta

Apple-lisävarusteet

Yksi vuosi

Apple Watch Editionin mukana toimitettavat lisävarusteet

Kaksi vuotta

Takuumme ei kata vahingoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Saat tarkemmat tiedot takuuehdoista. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Takuun ulkopuolinen huolto

Huollon katsotaan olevan takuun ulkopuolella, jos

• Apple Watchisi on niin vanha, että sen takuu ei ole enää voimassa tai se ei enää kuulu kuluttajansuojalakien oikeuksien piiriin
  • Apple Watchisi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Voimme ehkä korjata tai vaihtaa Apple Watchisi takuun ulkopuolisesti maksua vastaan. Korvaavassa Apple Watchissasi on käytössä oletusasetukset ja se on uusi tai sen suorituskyky ja luotettavuus ovat uutta laitetta vastaavat. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Jos akussasi on valmistusvika ja akkusi kuuluu Applen rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, huollamme Apple Watchisi lisämaksutta.

Jos Apple Watchisi ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin ja se kykenee säilyttämään enää vain 80 prosenttia alkuperäisestä akkukapasiteetista, tarjoamme laitteellesi takuun ulkopuolista akkuhuoltoa.

Tuotteesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Ohjeita akun lataamiseen
Lue ohjeita akun käyttöiän pidentämiseen
Tutustu Applen takuun ulkopuoliseen akkuhinnastoon

Näytön vauriot

Jos Apple Watchin näyttö menee rikki vahingossa, voit ehkä vaihtaa Apple Watchin takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Applen takuu ei kata vahingoista tai väärinkäytöksistä johtuvia vikoja tai vaurioita. Jos näyttö menee rikki valmistusvirheen vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Vahingon seurauksena rikki menneen näytön huollon hinta määräytyy Apple Watchisi malli mukaan.

Tutustu Applen huoltohinnastoon
Sovi huolto

Applen lisävarusteet

Applen brändin alaiset lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Ennen kuin asetat Apple Watch Editionin magneettiseen latauskoteloon, poista kaikki irralliset osat kotelosta ja laita ne säilöön. Kysy lisää huoltotietoja Applelta tai Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä.

Voimme auttaa muiden valmistajien lisävarusteiden palautusten ja vaihtojen kanssa, jos olet ostanut lisävarusteet Applelta. Jos tarvitset huoltoa tai tukea, ota yhteyttä lisävarusteen valmistajaan.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Apple Watchin huoltoon valmistelu

• Lataa Apple Watchisi.
  • Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari.
  • Irrota hihna ja pidä se tallessa latauskaapelin ja muiden lisävarusteiden kanssa. Tarvitset näitä tarvikkeita, kun Apple Watch on huollettu.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Apple Watchin ja iPhonen laiteparin poistaminen
Aktivointilukituksen poistaminen
Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat Apple Watchisi takaisin, määritä se käyttöön samalla tavalla kuin uusi Apple Watch.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai Apple-takuusi mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Apple Watchin käyttöönotto