Apple Watchin huollon vastaukset

Lue lisätietoja Apple Watchin huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten saan Apple Watchini korjattua?

Jos sinulla on ongelmia Apple Watchisi kanssa, kokeile ensin käynnistää se uudelleen. Voit myös poistaa Apple Watchin laiteparin ja luoda sen sitten uudelleen.

Käynnistä Apple Watch uudelleen
Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari
Lue Apple-tukiartikkeleita

Jos ongelma ei korjaannu näillä keinoilla, voit lähettää Apple Watchisi Applen korjauskeskukseen. Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle ohjeet laitteesi toimittamiseen. Voit myös pyytää Applen valtuuttamaa huoltoliikettä lähettämään laitteen puolestasi. Kun noudat Apple Watchisi, saat tiedot siitä, miten se on huollettu.

Muista poistaa Apple Watchin ja iPhonen laitepari ennen huoltoon lähettämistä. Kun lähetät Apple Watchisi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian. Jos sinulla on Apple Watch Edition, ota yhteyttä Appleen.

Tee tukipyyntö
Apple Watchin valmisteleminen huoltoa varten
Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelman tai sopimaan huollon. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi tuotteesi sarjanumero sekä Apple ID:si ja sen salasana.

Ota yhteyttä Appleen
Tarkista Apple Watchin malli
Tarkista tuotteen sarjanumero
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, huollon hinta riippuu ongelman tyypistä.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisten huoltojen hintoihin
Tarkista takuusi tila

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

Jopa 5 arkipäivää

Tuotteen toimittaminen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyynnön tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Applen rajoitettu takuu kattaa tuotteesi valmistusvikatilanteissa alkuperäisestä ostopäivästä lähtien. Takuuaika vaihtelee mallin mukaan. Alla olevasta kaaviosta näet Apple Watchisi takuuajan. Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Malli

Takuuaika

Apple Watch Sport

Yksi vuosi

Apple Watch

Yksi vuosi

Apple Watch Edition

Kaksi vuotta

Apple-lisävarusteet

Yksi vuosi

Apple Watch Editionin mukana toimitettavat lisävarusteet

Kaksi vuotta

Takuumme ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet vahingoista tai luvattomista muokkauksista. Saat tarkemmat tiedot takuuehdoista. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotositetietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuun tila
Päivitä ostotosite
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Takuun ulkopuolinen huolto

Huollon katsotaan olevan takuun ulkopuolella, jos

• Apple Watchisi on niin vanha, että sen takuu ei ole enää voimassa tai se ei enää kuulu kuluttajansuojalakien oikeuksien piiriin
  • Apple Watchisi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Voimme ehkä korjata tai vaihtaa Apple Watchisi takuun ulkopuolista maksua vastaan. Korvaavassa Apple Watchissa on käytössä tehdasasetukset ja se on uusi tai sen suorituskyky ja luotettavuus vastaavat uutta laitetta. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Jos akussasi on valmistusvika ja akku kuuluu Applen rajoitetun takuun, AppleCare+-sopimuksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huollamme Apple Watchisi lisämaksutta. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja. Tarjoamme takuun ulkopuolisen akkuhuollon maksua vastaan.

Jos Apple Watchisi akun kapasiteetti on laskenut alle 80 prosenttiin alkuperäisestä ja sillä on AppleCare+-sopimus, olet oikeutettu Apple Watchin akun huoltoon ilman lisämaksua. Tuotteesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.

Hanki ohjeita akun lataamiseen
Lue ohjeita akun käyttöajan säästämiseen
Tutustu Applen takuun ulkopuoliseen akkuhinnastoon

Näyttövauriot

Applen takuu ei kata vahingoista johtuvia vaurioita. Vahingossa rikkoutuneesta näytöstä johtuvan takuun ulkopuolisen Apple Watchin vaihdon hinta määräytyy Apple Watchin mallin mukaan. Jos näyttö menee rikki valmistusvian vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Jos sinulla on AppleCare+, se sisältää suojan vahingosta johtuvilta vaurioilta. Se ei kuitenkaan kata kosmeettisia vaurioita, kuten naarmuja. Kustakin tapauksesta peritään lisämaksu. Näyttövauriot kuuluvat AppleCare+-sopimuksen piiriin.

Jos sinulla ei ole AppleCare+-sopimusta, sinulta veloitetaan takuun ulkopuolinen maksu. Pyydä hinta-arviota huoltoliikkeeltä.

Tutustu Applen huoltohinnastoon
Sovi huolto

Applen lisälaitteet

Applen omat lisävarusteet kuuluvat takuun ja kuluttajansuojalain piiriin. Ennen kuin tuot Apple Watch Editionin magneettisen latauskotelon huoltoon, poista kaikki irralliset osat ja laita ne säilöön. Kysy lisää huoltotietoja Applelta tai Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä.

Voimme auttaa muiden valmistajien lisävarusteiden palautusten ja vaihtojen kanssa, jos olet ostanut ne Applelta. Jos tarvitset huoltoa tai tukea, ota yhteyttä lisävarusteen valmistajaan.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Apple Watchin valmistelu huoltoa varten

• Lataa Apple Watch.
  • Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari.
  • Irrota ranneke ja pidä se sekä latauskaapeli ja muut lisävarusteet tallessa. Tarvitset niitä, kun Apple Watch on huollettu.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari
Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat Apple Watchisi takaisin, ota se käyttöön uuden Apple Watchin tapaan.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai Apple-takuusi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Ota Apple Watch käyttöön