Applen valtuuttamat huoltoliikkeet ja itsenäisesti toimivat huoltoliikkeet

Vahvista, onko huoltoliikkeellä käytettävissään Applen aitoja osia ja muita korjaus- ja huoltoresursseja.

Anna huoltoliikkeen nimi.
Valitse maa / alue. Valitse kelvollinen maa / alue.
Valitse kaupunki. Valitse kelvollinen kaupunki.
tulos(ta) löytyi
Applen valtuuttama huoltoliike Itsenäisesti toimiva huoltoliike Varaa huoltoaika Applen kautta Käy sivustolla

Haku ei palauttanut tuloksia.

Applen valtuuttama huoltoliike

Applen valtuuttama huoltoliike tekee Applen sertifioimia takuunalaisia ja takuun ulkopuolisia Apple-tuotteiden korjauksia ja huoltoja. Kaikki Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden asiantuntijat ovat saaneet Applen koulutusta ja he käyttävät vain Applen aitoja osia, työkaluja, diagnostiikkaa ja resursseja. Apple vastaa korjauksista.

Itsenäisesti toimivat huoltoliikkeet

Itsenäisesti toimivat huoltoliikkeet ovat yrityksiä, jotka tekevät takuun ulkopuolisia iPhone- ja Mac-korjauksia. Nämä yritykset saavat käyttöönsä aitoja Apple-varaosia, työkaluja, koulutusta, diagnostiikkaa ja resursseja, jotka auttavat erinäisten takuun ulkopuolisten iPhone- ja Mac-korjausten tekemisessä, kuten iPhone-näyttöjen ja -akkujen vaihdoissa sekä Mac-emolevyjen ja näytönohjainten vaihdoissa. Huoltoliikkeet saattavat tarjota omia takuitaan.