OS X -tuki

Täältä löydät kaikki ohjeartikkelit, resurssit ja yhteydenottotavat, joita tarvitset OS X El Capitanin, Yosemiten ja muiden käyttämiseen.

Valmistaudu macOS Sierraan

macOS Sierra on tulossa pian. Valmistaudu uuteen käyttöjärjestelmään ja tutustu joihinkin sen uusiin ominaisuuksiin sekä toimintoihin.

Esitellyt aiheet

Emoji-merkkien käyttäminen Macissa

Voit mukauttaa sähköpostejasi, muistiinpanojasi ja dokumenttejasi hymiöillä. Ota Macisi emoji-näppäimistö näkyviin painamalla Control-, Command- ja välilyöntinäppäintä.

– Adam, AppleCaren vanhempi neuvoja

Resurssit

OS X -yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Apua OS X:n käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.