OS X -tuki

Kaikki aiheet, resurssit ja yhteydenottotavat, jotka tarvitset OS X El Capitanin, Yosemiten ja muiden käyttämiseen.

Päivitä OS X -versioon
El Capitan 10.11.6

Asenna uusin ohjelmistopäivitys, joka parantaa Macisi toimintavarmuutta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa.

Esitellyt aiheet

Emoji-merkkien käyttäminen Macissa

Voit mukauttaa sähköpostisi, muistiinpanosi ja dokumenttisi hymiöillä. Ota Macisi emoji-näppäimistö näkyviin painamalla Control-, Command- ja välilyöntinäppäintä.

Adam, AppleCaren vanhempi neuvoja

Resurssit

OS X-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Apua OS X:n käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.