TV-tuki

Apple TV -apin käyttäminen

Katso elokuvia, TV-ohjelmia ja live-sisältöä tai tilaa maksullisia kanavia.

Hanki Apple TV+

Katso upouusia Apple Originals -ohjelmia kaikkien laitteidesi Apple TV -apilla silloin, kun sinulle sopii.

Katso missä tahansa

Osta tai vuokraa elokuvia ja TV-ohjelmia sekä katso niitä kaikilla laitteillasi Apple TV -apin kautta.

Apple TV- tai Apple TV+ -apin hankkiminen

Lue, miten otat Apple TV- tai Apple TV+ -apin käyttöön yhteensopivassa älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa.

Käyttöaputoiminnot

Tee katselukokemuksesta itsellesi sopiva tekstityksen, kuvailevan tekstityksen tai kuvailutulkkauksen avulla.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.