Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
iPhone 6 Plus

iSight-kameran vaihto-ohjelma iPhone 6 Plussalle

Apple on havainnut, että joidenkin iPhone 6 Plus -laitteiden iSight-kamerassa on komponentti, joka saattaa vikaantua ja tehdä valokuvistasi sumeita. Kyseisillä yksiköillä on tietyt sarjanumerot ja ne on myyty pääasiassa vuoden 2014 syyskuun ja vuoden 2015 tammikuun välisenä aikana.

Jos iPhone 6 Plussasi ottamat valokuvat ovat sumeita ja sen sarjanumero on annetulla numerovälillä, Apple vaihtaa laitteesi iSight-kameran maksutta.

iSight-kamera sijaitsee iPhone 6 Plus -laitteesi takaosassa:

iPhone 6 Plussan iSight-kamera

Kelpoisuus

Jos iPhone 6 Plussasi toimii ja siinä ilmenee yllä kuvattu ongelma, tarkista alla olevan sarjanumeron tarkistustoiminnon avulla, onko se oikeutettu tähän vaihto-ohjelmaan. Tämä vaihto-ohjelma koskee vain iPhone 6 Plussaa.

Valid Input Invalid Input

Antamasi sarjanumero oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumiseen. Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumiseen. Syynä on jompikumpi seuraavista:
– Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
– Tietojemme mukaan laitteesi iSight-kamera on jo vaihdettu.
– Tietojemme mukaan laitteesi ei ole enää oikeutettu maksuttomaan vaihtoon tässä ohjelmassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Appleen.

Pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumero.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna numero uudelleen. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

iPhonen sarjanumero on helppo selvittää. Lue ohjeet.

Vaihtoprosessi

Käy ohjelman piiriin kuuluvassa Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä vaihdattamassa laitteesi iSight-kamera. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan ja sen yleisen toimintakunnon.

Valmistele iPhone 6 Plussasi vaihtoprosessia varten varmuuskopioimalla tiedot iTunesiin tai iCloudiin.

Huomautus: Jos iPhone 6 Plussassasi on muita vikoja (esimerkiksi rikkinäinen näyttö), jotka vaikuttavat kameran vaihtamiseen, nämä viat on korjattava ennen huoltoa. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille iPhone 6 Plus -laitteille tarjotaan huoltopalveluita kaikissa ETA-maissa.

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka iPhone 6 Plussan normaalia takuuta.

Ohjelma kattaa vialliset iPhone 6 Plusin iSight-kamerat neljän vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 6.9.2017.