iPhonen huollon vastaukset

Lisätietoja iPhonen huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten voin korjauttaa iPhonen?

Apple tarjoaa monia iPhonen tuki- ja huoltovaihtoehtoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Tukiartikkeleistamme löydät ehkä vastauksen kysymykseesi. Voimme myös auttaa sinua rikkinäisen näytön korjaamisessa, akkujen vaihtamisessa ja muiden ongelmien ratkaisemisessa.

Lue Apple-tukiartikkeleita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelman tai sopimaan korjauksesta. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi iPhonen sarjanumero sekä Apple ID:si ja sen salasana.

iPhone-mallin tunnistaminen
Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme iPhonesi toimituksen. Lähetä iPhonesi meille. Palautamme sen mahdollisimman nopeasti.

Tee huoltopyyntö
Varmuuskopioi iPhonesi ja valmistaudu huoltoon

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie tuotteesi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai operaattorillesi. Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi, ennen kuin vierailet liikkeessä.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike
Ota yhteyttä operaattoriin
Varmuuskopioi iPhonesi ja valmistaudu huoltoon

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos vika tai ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu korjauksen tyypistä.

Tutustu Applen korjaushinnastoon
Tarkista takuusi kattavuus

Miten kauan huolto kestää?

Huoltopaikka Arvioitu aika
Tuotteen lähettäminen Applelle 6–8 päivää
Tuotteen tuominen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen  Korkeintaan 9 päivää*
Tuotteen tuominen operaattorillesi Kysy liikkeen edustajalta
* Samalle päivälle saattaa olla vapaita korjausaikoja.

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Tuotteesi ja Applen lisävarusteet kuuluvat Applen rajoitetun takuun piiriin valmistusvirheiden osalta vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muokkauksista. Saat tarkemmat tiedot takuuehdoista. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• iPhonesi on yli vuoden vanha
  • iPhonesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Voimme ehkä korjata tuotteesi maksua vastaan takuun ulkopuolella. Vaihdossa saamasi iPhone on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Applen rajoitettu takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Tuotteesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.

Jos akussasi on valmistusvirhe, joka kuuluu takuusi tai kuluttajansuojalain piiriin, huollamme sen ilman lisämaksua. Jos iPhonen akkuhuolto ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, voimme vaihtaa akkusi maksua vastaan.

Lue ohjeita akun käyttöajan säästämiseen
Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin

Applen lisävarusteet

Applen lisävarusteet, kuten virtalähde, kuuluvat takuun ja kuluttajansuojalain piiriin. Lisätietoja palvelusta saat operaattoriltasi, Applelta tai Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen

iPhonen huoltoon valmistautuminen

• Varmuuskopioi iPhone iCloudin tai iTunesin avulla. Jos meidän täytyy nollata iPhonesi tai vaihtaa se, varmuuskopioi sisältösi, jotta voit palauttaa sen myöhemmin.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Jos lähetät iPhonen huoltoon, suorita myös seuraavat lisätoimet:

• Jos iPhonessa on SIM-kortti, irrota se ja pidä se tallessa.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.
  • Lue tarkat ohjeet iPhonen huoltoon valmistelemiseksi.

Varmuuskopioi iPhonesi
Valmistele iPhone huoltoa varten
Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat iPhonesi huollosta, siinä saattaa olla uusi käyttöjärjestelmä. Jos iPhonesi käyttää SIM-korttia, aseta se paikalleen. Käynnistä iPhonesi ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita. Kun käyttöönotto on suoritettu, palauta tietosi varmuuskopiosta.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai Apple-takuusi mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja.

Varmuuskopiosta palauttaminen