iPhone-huollon vastaukset

Lue lisätietoja iPhonen huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten saan iPhoneni korjattua?

Apple tarjoaa monia iPhonen huolto- ja korjaustapoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Tukiartikkeleistamme löydät ehkä vastauksen kysymykseesi. Voimme myös auttaa rikkinäisen näyttöjen korjaamisessa, akkujen vaihtamisessa sekä monissa muissa ongelmissa.

Lue Applen tukiartikkeleita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi iPhonesi sarjanumero sekä Apple ID:si ja sen salasana.

iPhone-mallin tarkistaminen
Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota yhteyttä meihin, niin järjestämme iPhonesi toimituksen. Lähetä iPhonesi meille. Palautamme sen mahdollisimman nopeasti.

Tee tukipyyntö
Varmuuskopioi iPhonesi ja valmistaudu huoltoon

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie iPhone Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai operaattorillesi. Varmista, että Apple ID:si ja salasanasi ovat tiedossasi ennen käyntiäsi.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike
Ota yhteyttä operaattoriisi
Varmuuskopioi iPhonesi ja valmistaudu huoltoon

Kuinka paljon se maksaa?

Jos vika kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu ongelman tyypistä.

Tutustu Applen korjaushintoihin
Tarkista takuusi kattavuus

Miten kauan huolto kestää?

Huoltopaikka Arvioitu aika
Tuotteen lähettäminen Applelle 7–9 työpäivää
Vie laite Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai operaattorille Kysy liikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Applen rajoitettu takuu kattaa tuotteen ja Applen lisävarusteet valmistusvirheitä vastaan vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahingoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Tarkemmat tiedot ovat takuuehdoissa. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• iPhonesi on yli vuoden vanha
  • iPhonesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat)

Voimme ehkä korjata tai vaihtaa iPhonesi maksua vastaan takuun ulkopuolella. Vaihto-iPhone on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Applen rajoitettu takuu kattaa viallisen akun, mutta se ei kata normaalin käytön aiheuttamaa kulumista. Tuotteesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.

Jos akussa on valmistusvika ja takuumme tai kuluttajansuojalaki kattaa sen, huollamme sen ilman lisämaksuja. Jos takuu ei kata iPhonen akkua, voimme vaihtaa akun maksua vastaan.

Lue ohjeita akun käyttöiän pidentämiseen
Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin akkuhintoihin

Applen lisävarusteet

Applen lisävarusteet, virtalähde mukaan lukien, ovat takuumme ja kuluttajansuojalain kattamia. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä operaattoriin, Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteys Apple-tukeen

iPhone-huoltoon valmistautuminen

• Varmuuskopioi iPhonesi tiedot iCloudin tai iTunesin avulla. Jos meidän täytyy nollata tai vaihtaa iPhonesi, sinun täytyy varmuuskopioida sisältösi, jotta voit palauttaa sen myöhemmin.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Jos lähetät iPhonen, suorita nämä lisätoimet:

• Jos iPhonessa on SIM-kortti, poista ja säilytä se.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.
  • Tutustu tarkkoihin ohjeisiin siitä, miten iPhone valmistellaan huoltoa varten.

iPhonen varmuuskopiointi
iPhonen valmistelu huoltoa varten
Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat iPhonesi huollosta, siinä saattaa olla uusi käyttöjärjestelmä. Jos iPhonesi käyttää SIM-korttia, aseta se paikalleen. Käynnistä iPhonesi ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita. Kun asennus on suoritettu, palauta tietosi varmuuskopiosta.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai Apple-takuusi mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja.

Varmuuskopion palauttaminen