Esittelyssä iPhone X

iPhone X:ssä omat kasvosi ovat salasanasi, kuvasi ovat entistä loistavampia ja kaikki on aina vain pyyhkäisyn päässä.

Kasvosi ovat nyt salasanasi

Face ID:n avulla voit avata iPhone X:n lukituksen turvallisesti, todentaa ostoksia ja kirjautua appeihin vain yhdellä vilkaisulla.

Pyyhkäisemällä siirtyminen

iPhone X:n eleillä voit siirtyä nopeasti, käyttää monia appeja samanaikaisesti, muokata asetuksia ja käyttää helposti kaikkea tarvitsemaasi.

Päästä luovuutesi valloilleen

iPhone X:ssä voit tehdä kuvistasi entistä parempia muotokuvavalon avulla, kertoa tarinoita animoitujen tehosteiden avulla ja jopa tehdä itsestäsi kävelevän yksisarvisen.

Ei tämä tähän jää